Social Media Manager

Är marknadsföring via sociala medier din grej? Drömmer du om hur en perfekt konvertering ser ut? Tycker du att djur är kul? Då kanske Tree of Pets är arbetsplatsen för dig!

Nu söker vi en kreativ och duktig Social Media Manager till vår marknadsavdelning. På Tree of Pets kommer dina viktigaste uppgifter vara att utveckla, analysera och optimera det praktiska och strategiska SoMe-arbetet. Arbetsuppgifterna går från att kavla upp ärmarna och packa paket till influencers/samarbetspartners, till att vara med och planera kort- och långsiktiga strategier för Tree of Pets SoMe-arbete. Vidare arbetar du med att sprida kompetens inom området och säkerställer att vi ligger i framkant och tar tillvara på alla möjligheter inom marknadsföring i sociala medier.

Vilka är vi?

Tree of Pets är ett privatägt aktiebolag som grundades 1986. Vår vision är att ge konsumenterna det bästa för deras husdjur. Vi har stor passion för det vi gör, har roligt medan vi gör det och är aldrig nöjda. Vi förväntar oss alltid det bästa från alla och i allt vi gör. Därför ligger det i Tree of Pets affärsidé att bara arbeta med de bästa produkterna. Vi ska vara kreativa, nyfikna och ständigt sträva efter att få fler djurägare att använda produkter som gynnar deras husdjurs välmående och hälsa. Klicka här för att få en bild av hur det är att jobba med oss på Tree of Pets!

Vad erbjuder vi dig?

Ett omväxlande arbete på ett företag med mycket starka, seriösa och välkända varumärken inom zoobranschen i Sverige, Norge och Finland. Vi distribuerar endast högkvalitetsprodukter och gör det via zoofackhandeln och veterinärkliniker. Våra varumärken är bl.a. Eukanuba, IAMS, Orijen, Acana, CORE, Ever Clean, Monster och Green Bone. Läs mer på www.treeofpets.se. Du kommer vara en del av marknadsavdelningen och vi sitter i Arninge, Täby.

Vad består rollen av?

• Skapa engagerande innehåll och kreativa koncept för alla våra SoMe-kanaler, (framförallt Facebook och Instagram) baserat på våra olika varumärkens grafiska profiler och strategier tillsammans med teamet.
• Utveckla och driva arbetet med våra SoMe-kanaler för att öka antalet följare och för att vara top of mind.
• Sätta mål, strategier och kampanjer för samtliga varumärkens SoMe-kanaler.
• Hantera, optimera, segmentera och budgetera annonsering via Facebook Ads Manager.
• Analysera och följa upp statistik per koncept, samt rapportera statistik till våra uppdragsgivare och vara drivande i förslag av kommande aktiviteter.
• Ta fram idéer och implementera samarbeten med passande konton.
• Koordinering av tävlingar, utskick och samarbeten.
• Svara på frågor och kommentarer på Facebook och Instagram.

Vem söker vi?

Du har en minst 2-3 års erfarenhet av sociala medier och kommer från ett arbete där du har haft ansvar för liknande uppgifter. Du har ett genuint intresse för digital utveckling och trender inom social media. Du har ett öga för bild och layout och är duktig på att skapa inlägg och copy. Du tycker om att ha mycket att göra och gillar att köra många projekt parallellt. Du jobbar obehindrat i Facebook Ads Manager samt har grundläggande kunskaper i Adobe CS (InDesign, Photoshop, Illustrator). Vidare har du god kommunikationsförmåga och förmåga att uttrycka dig i engelska och svenska både muntligt och skriftligt. För att trivas i rollen tror vi alltså att du är en driven, kreativ person som tar egna initiativ och gillar djur.

Meriterande är:

• Erfarenhet av videoredigering.
• Kunskap om marknadsföring på mobila plattformar och i appar.
• Erfarenhet från zoobranschen.
• Erfarenhet av WordPress och HTML.
• Talar och skriver norska eller finska.

Anställningstyp:

• Heltid.

Låter det intressant? Skicka ditt CV och personliga brev till frida@treeofpets.se redan idag! Urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Frida Ahlström på 070-416 33 73 eller via mail: frida@treeofpets.se