Är du vår nya fältsäljare?

Till vårt försäljningsdistrikt i Örebro-, Södermanlands-, Värmlands- och Östergötlands län söker vi en driven och resultatinriktad fältsäljare. Du kommer att utgå från Örebro och kan vara på resande fot 1–2 nätter/vecka. Dina nya kollegor är ett team av målinriktade och passionerade människor i hela Sverige.

Om oss

Tree of Pets är ett privatägt aktiebolag som har varit i zoobranschen sedan 1986. Vi har stor passion för det vi gör, har roligt medan vi gör det och är aldrig nöjda! Vi förväntar oss alltid det bästa från alla och i allt vi gör. Vi representerar endast högkvalitetsprodukter och gör det via zoofackhandeln och veterinärkliniker. Vi distribuerar varumärkena Eukanuba, IAMS, Orijen, Acana och Ever Clean, medan vi själva producerar Monster Pet food, Monster kattsand och Green Bone.

Arbetsuppgifter

Du får ansvaret att inom ett eget distrikt sälja och marknadsföra våra kvalitetsprodukter för husdjur till zoofackhandeln och veterinärkliniker. Som säljare ansvarar du för att planera ditt säljarbete, presentera kampanjer och nyheter samt organisera kundträffar, utbildning/information och uppföljning. Ditt praktiska arbete innebär att besöka kunder och att göra våra produkter lättillgängliga för konsumenten. Du arbetar med hyllplacering, exponering och ombyggnader i butik. Du skapar långsiktiga relationer och tillsammans med kunden planerar du arbetet i syfte att främja försäljningen mot konsument för att bidra till butikens ökade lönsamhet. Med vårt framgångsrika säljkoncept, arbetar du strukturerat och effektivt mot uppsatta mål. Detta är en heltidstjänst.

Vi erbjuder

– Ett omväxlande och utmanande arbete i ett marknadsledande och lönsamt företag
– Ett spännande säljjobb i en expansiv bransch
– Fast månadslön + bonus
– Tjänstebil, idag Mercedes av senaste modell
– Frihet under ansvar
– Ett härligt team att jobba tillsammans med

Din profil

Som person älskar du att sälja. Du är energisk, har en egen stark drivkraft och är resultatinriktad i ditt arbete. Du har erfarenhet av sälj, helst från konsumentvarubranschen eller som fältsäljare och tycker om att jobba självständigt. Vidare har du ett genuint intresse av djur, gärna med erfarenhet från egna husdjur, och är ej allergisk. God datorvana, gymnasieexamen och körkort är andra krav.

Hur du ansöker

För att ansöka om det här jobbet, öppna helt enkelt den här länken på din mobiltelefon
https://link.instnt.com/F4AB93
Du kan också ladda ner appen Instnt Video Interviews och ange följande kod: F4AB93