Monsterbra mat till din hund!

Har du precis skaffat en valp och är ute efter ett riktigt bra foder? Eller har du en vuxen hund och är fast i foderträsket? Du behöver inte fundera längre! Monster Pet Food är resultatet av 50 års erfarenhet inom hund- och kattfoder och flera års produktutveckling för att ta fram ett riktigt bra foder. Recepten är framtagna i Sverige med fokus på nordiska förhållanden och noggrant utvalda ingredienser från EU. För att ha koll på innehållet och leverera god kvalitet, undviker vi mellanhänder. Varje påse går igenom 120 (!) kvalitetskontroller innan den hamnar i din zoobutik. Att Monster är naturligt, utan onödiga tillsatser, har hög protein- och kötthalt, är schysst mot mage och tarm och bra för tänderna är självklart för oss – och för dig?

Just nu vill vi erbjuda dig som Bonuscard-medlem en valfri 2 kg påse torrfoder – helt gratis! För att ta del av erbjudandet behöver du vara registrerad medlem i Bonuscard och aktivera koden PUPPYMO eller GRATISMO (OBS! Du kan endast utnyttja en av koderna). Efter att du har aktiverat koden besöker du din närmaste Bonuscard-anslutna återförsäljare och hämtar ut din gratispåse.

Villkor

▪️ Erbjudandet gäller på EN valfri 2 kg-påse Monster torrfoder ▪️ Max 1 erbjudande per medlem ▪️ OBS! Du kan endast använda EN av rabattkoderna (PUPPYMO eller GRATISMO) – du får alltså välja om du vill hämta ut gratis valpfoder eller vuxenfoder ▪️ Vi reserverar oss för lokala avvikelser och slutförsäljning ▪️ OBS! Gäller ENDAST dig som inte har några registrerade köp eller har fått prova Monsters produkter

Rabattkoden kan nyttjas 1 gång/medlem. Aktiverad kod är personlig och gratisförpackningen kan endast hämtas ut av dig som har aktiverat koden på ditt Bonuscard-konto, ej av ombud. Missbruk beivras. Butiken har rätt att neka medlem som inte följer villkoren.

För dig med valp

För dig med vuxen hund


Har du en ny valp? Vi har två olika torrfoderserier 👉 Original och Grain Free, där varje produkt är noggrant framtagen för att ge en växande valp allt den behöver för att må bra! Du kan välja mellan våra sex olika valpfoder:

▫️ Original Puppy S/M – Chicken & Turkey
▫️ Original Puppy L/XL – Chicken & Turkey
▪️ Grain Free Puppy S/M – Chicken & Turkey
▪️ Grain Free Puppy L/XL – Chicken & Turkey
▪️ Grain Free Puppy All Breed – Lamb & Duck
▪️ Grain Free Puppy L/XL – Lamb & Duck

Aktivera koden PUPPYMO för att ta del av erbjudandet!


Vi har två olika torrfoderserier 👉 Original och Grain Free, där varje produkt är noggrant framtagen för att passa olika hundar och deras unika behov. Du kan välja mellan våra sex olika vuxenfoder:

▫️ Original Adult – Chicken & Turkey
▫️ Original Sterilized – Chicken & Turkey
▫️ Original Sensitive – White Fish
▫️ Original Dynamite – Chicken
▪️ Grain Free Adult – Chicken & Turkey
▪️ Grain Free Forest Game – Venison & Duck
▪️ Grain Free Singles Lamb – Lamb
▪️ Grain Free Wild Ocean – White Fish

Aktivera koden GRATISMO på ditt Bonuscardkonto för att ta del av erbjudandet!

Registrera dig
Hitta återförsäljare

Om Bonuscard

Bonuscard är en digital tjänst som samlar dina bonuskort och rabatter på ett och samma ställe. Som medlem i Bonuscard alltid 10 % rabatt på varje köp av Monster hund- eller kattmat. Ett digitalt bonuskort startas automatiskt när du som medlem handlar i en Bonuscard-ansluten butik. Allt du behöver göra är att visa din id-profil i appen eller uppge ditt telefonnummer, så hittar de dig i medlemsdatabasen.

Registrera dig – Prova Monster!