Om Monster Pet Food

Monster Pet Food är ett familjeägt företag sedan 1970, som drivs i andra generationen och har mer än 35 års erfarenhet av katt- och hundmat.

Recepten är framtagna i Sverige med fokus på nordiska förhållanden och noggrant utvalda ingredienser från EU. För att ha koll på innehållet och leverera god kvalitet, undviker Monster Pet Food massproduktion och har inga mellanhänder. Varje påse går igenom 120 kvalitetskontroller innan den hamnar i din zoobutik. Fodret är naturligt, utan onödiga tillsatser, har hög protein- och kötthalt, är schysst mot mage och tarm, samt bra för tänderna.

Monster Pet Food finns uteslutande i zoobutiker. För deras kunskap, service och urval av kvalitetsprodukter är något som företaget vill ska finnas kvar i generationer. Precis som Monster.

Aktivera koden SBONUS i Bonuscard-appen eller via webbkontot på bonuscard.com så får du 50 kr i rabatt på ditt första köp!

Som medlem i Bonuscard får du 10 % rabatt på varje köp av Monster Pet Food hund- eller kattmat.*

Allt du behöver göra är att visa din id-profil i appen eller uppge ditt telefonnummer, så hittar de dig i medlemsdatabasen.

*För Monster burkmat gäller rabatten vid köp av minst 6 st burkar.

1. Ladda ner Bonuscard-appen eller gå till Bonuscard.com.
2. Skapa ett konto och logga in.
3. Du kan direkt börja handla med din rabatt i valfri Bonuscard-ansluten butik.

Vill du veta mer om Monster Pet Food?

Hitta rätt foder för din hund eller katt

Foder för hund
Foder för katt

Bonuscard-appen hjälper dig att få en bra översikt av dina förmåner och rabatter. Såklart är det gratis!

Klicka här för att läsa mer om Bonuscard