Monsterbra kattsand till din kattunge!

Hur mycket vi än älskar våra små Monster är lukten från kattlådan något vi helst vill undvika. Monster kattsand har en unik formula som är uppbyggd av 100 % bentonitlera och kontrollerar dålig lukt i alla stadier. Formulan ger också maximal klumpbildning med minimal dammspridning.

Just nu vill vi erbjuda dig som Bonuscard-medlem en gratis kattsand från Monster kattsand – anpassad för just kattungar.

För att ta del av erbjudandet behöver du vara registrerad medlem i Bonuscard och aktivera koden STARTMO. Efter att du har aktiverat koden besöker du din närmaste Bonuscard-anslutna återförsäljare och hämtar ut din kattsand.


Villkor: Max 1 erbjudande per medlem. Vi reserverar oss för lokala avvikelser och slutförsäljning. Erbjudandet gäller på Long Hair & Kittens Scented/Unscented 10 L. Giltigt t.o.m. 31/12-2021.

Registrera dig
Hitta återförsäljare

Om Bonuscard

Bonuscard är en digital tjänst som samlar dina bonuskort och rabatter på ett och samma ställe. Som medlem i Bonuscard får du alltid 50 % rabatt på var 5:e förpackning av Monster kattsand. Ett digitalt bonuskort startas automatiskt när du som medlem handlar i en Bonuscard-ansluten butik. Allt du behöver göra är att visa din id-profil i appen eller uppge ditt telefonnummer, så hittar de dig i medlemsdatabasen.

Registrera dig – Prova Monster!