Dental March är här!

Och vi på Monster Pet Food kommer att fokusera på något vi tycker är väldigt viktigt, nämligen TÄNDER

För visste du att cirka 80 % av alla hundar drabbas av tandproblem någon gång under livet? Trots det uppger bara cirka 4 % av alla hundägare att de borstar sin hunds tänder dagligen. Och visst kan det vara svårt att hitta en rutin som funkar? Som hjälp på traven har vi tagit fram våra Monstergoda och nyttiga Dental Chews OCH tillsatt tandstenskontroll i alla våra hundfoder. Bra va?

Varför Monster Dental Chews?

Våra Dental Chews innehåller natriumhexametafosfat som är ett mineral som hindrar kalcium från att fästa på tänderna och bilda tandsten. Dessutom är de (förutom att de är väldigt goda och roliga att tugga på) även utformade för att rengöra tänderna när hunden tuggar.

De finns i tre smaker: kyckling, lamm och vegetarisk och kommer i tre storlekar: small, medium och large. Vi vill nämligen att det ska finnas ett alternativ för alla hundar! Ge din hund en Dental Chew om dagen och stilla ditt dåliga samvete om du inte alltid hinner med den dagliga tandborstningen. Alla sorterna har en låg fetthalt så du kan med gott samvete ge dem till din hund utöver den vanliga dagsgivan. Och just det, vi kan nästan garantera att din hund kommer att älska smaken också!

KAMPANJ

Just nu får du 25 % rabatt på våra goda och nyttiga Dental Chews, både veckopack och månadspack! För att ta del av erbjudandet behöver du vara medlem i Bonuscard och registrera ditt medlemskap i kassan när du handlar.

  •  Gäller Monster Dental Chews – alla sorter
  •  Max 2 erbjudanden/medlem
  •  Kan inte kombineras med andra rabatter
  •  Vi reserverar oss för lokala avvikelser och variation i butikens utbud
  •  Gäller till den 31/3, så långt lagret räcker

Besök din närmaste Monster-återförsäljare för att ta del av erbjudandet. Tugga lugnt!

Psst…du som är medlem i Bonuscard Plus får köpa 4 erbjudanden/medlem!

Hitta återförsäljare
Registrera dig

Om Bonuscard

Bonuscard är en digital tjänst som samlar dina köp och rabatter på ett och samma ställe. Som medlem i Bonuscard alltid 10 % rabatt på varje köp av Monster hund- eller kattmat.