Om Ever Clean

Ever Clean älskar katter och tycker därför att alla katter förtjänar riktigt bra kattsand. Ever Clean är gjord av sodiumbentonitlera från USA med en fenomenal klumpbildningsförmåga och specialutvecklad, oslagbar odörkontroll.

Hemligheten ligger i det aktiva kolet som finns i hela Ever Clean-serien. Det är en patenterad lösning av insprängt aktivt kol i kornet som eliminerar, fångar upp och låser in odören istället för att maskera den – hela 4 gånger mer än vanlig kattsand!

Aktivera koden SBONUS i Bonuscard-appen eller via webbkontot på bonuscard.com så får du 50 kr i rabatt på ditt första köp!

Som medlem i Bonuscard får du 50 % rabatt på var femte förpackning av Ever Clean kattsand. Rabatten ges på den billigaste inköpta förpackningen. Tips! Om du köper säckar i olika priskategorier går det utmärkt att ha flera bonuskort.

Ett digitalt bonuskort startas automatiskt när du som medlem handlar i en Bonuscard-ansluten butik.

Allt du behöver göra är att visa din id-profil i appen eller uppge ditt telefonnummer så hittar de dig i medlemsdatabasen.

Bli medlem via Bonuscard-appen eller på bonuscard.com.

1. Ladda ner Bonuscard-appen eller gå till Bonuscard.com.
2. Skapa ett konto och logga in.
3. Du kan direkt börja handla med din rabatt i valfri Bonuscard-ansluten butik.

Vill du veta mer om Ever Clean?

Nyhet! Spring Garden

Ever Clean® Spring Garden parfymerad kattsand med tassaktiverad doft frigör en fräsch doft av blommor när katten använder lådan. Gjord på överlägsen klumpbildande sand fångar den och kapslar in dålig lukt med hjälp av aktiv kolteknologi. Den fräscha doften av vår är inspirerad av naturen och håller ditt hem och din kattlåda fräsch. Skapa välbefinnande för dig och din katt med Ever Clean Spring Garden parfymerade klumpbildande kattsand

  • Specialformulerad kattsand som hindrar vätska att nå botten av kattlådan där dålig lukt kan bildas.
  • En fräsch doft av blommor inspirerad av kattens natur.
  • Fångar och kapslar in dålig lukt till istället för att maskera den, vilket eliminerar urin, avföring och ammoniaklukt direkt.
  • Sanden frigör endast den fräscha doften när katten använder lådan.
  • 10 L håller upp till två månader, vilket betyder att du behöver byta sand sällan, och därmed sparar pengar.

Bonuscard-appen hjälper dig att få en bra översikt av dina förmåner och rabatter. Du behöver inte ladda ner appen för att vara medlem, men vi lovar att du kommer få en bättre upplevelse av Bonuscard om du gör det!

Bli medlem
Hitta butiker