För att din kattunge ska trivas

Din nya kattunge behöver en lugn plats att uträtta sina behov på. Genom att tidigt introducera kattlådan med en bra kattsand kan du hjälpa din kattunge med toaletträningen. Därför vill vi erbjuda dig som Bonuscard-medlem en gratis kattsand Ever Clean Litterfree Paws – en sort med grövre korn som är anpassad just för kattungar.
För att ta del av erbjudandet behöver du vara registrerad medlem i Bonuscard och aktivera koden STARTEC. Efter att du har aktiverat koden besöker du din närmaste Bonuscard-anslutna återförsäljare och hämtar ut din kattsand.

Villkor: Max 1 erbjudande per medlem. Vi reserverar oss för lokala avvikelser och slutförsäljning. Erbjudandet gäller på Ever Clean Litterfree Paws 10 L. Giltigt t.o.m. 31/12-2021.

Registrera dig
Hitta återförsäljare

Om Bonuscard

Bonuscard är en digital tjänst som samlar dina bonuskort och rabatter på ett och samma ställe. Som medlem i Bonuscard får du alltid 50 % rabatt på var 5:e förpackning av Ever Clean kattsand. Ett digitalt bonuskort startas automatiskt när du som medlem handlar i en Bonuscard-ansluten butik. Allt du behöver göra är att visa din id-profil i appen eller uppge ditt telefonnummer, så hittar de dig i medlemsdatabasen.

Registrera dig – Prova Ever Clean!