Om Eukanuba

Eukanuba har tagit hand om husdjur ända sedan 1969 – det är femtio års omvårdnad av hundar och katter! Det gör att de vet precis vad hundar- och katter behöver för att leva ett långt och hälsosamt liv vid din sida. Deras smakrika recept ger skräddarsydd näring åt din hund-och katt, som bidrar till att upprätthålla optimal hälsa och fysik under hela livet.

Oavsett om du har en valp eller en kattunge som du vill ge rätt start i livet, eller om du vill ge din äldre hund- eller katt den näring som den behöver, så finns Eukanuba här med rätt foder för din bästa vän.

Aktivera koden SBONUS i Bonuscard-appen eller via webbkontot på bonuscard.com så får du 50 kr i rabatt på ditt första köp!

Som medlem i Bonuscard får du 50 % rabatt på var 5:e förpackning av Eukanuba hund- eller kattmat. Rabatten ges på den billigaste inköpta förpackningen. Tips! Om du köper säckar i olika priskategorier går det utmärkt att ha flera bonuskort.

Ett digitalt bonuskort startas automatiskt när du som medlem handlar i en Bonuscard-ansluten butik.

Allt du behöver göra är att visa din id-profil i appen eller uppge ditt telefonnummer, så hittar de dig i medlemsdatabasen.

1. Ladda ner Bonuscard-appen eller gå till Bonuscard.com.
2. Skapa ett konto och logga in.
3. Du kan direkt börja handla med din rabatt i valfri Bonuscard-ansluten butik.

Vill du veta mer om Eukanuba?

Hitta rätt foder för din hund eller katt

Foder för hund
Foder för katt

Bonuscard-appen hjälper dig att få en bra översikt av dina förmåner och rabatter. Du behöver inte ladda ner appen för att vara medlem, men vi lovar att du kommer få en bättre upplevelse av Bonuscard om du gör det!

Bli medlem
Hitta butiker