PRISBELÖNT, BIOLOGISKT KORREKT KATTFODER

ACANA Regionals är biologiskt korrekt och gjort på Kanadas mest högkvalitativa och färskaste ingredienser och speglar vårt lokala arv och den mängd av genuin mat som kommer från västra Kanadas stora rancher, rika prärier, bördiga dalar och orörda vatten.

Fylld av gårdsuppfött kött, frigående fågel, redeslaggda ägg, vildfångad fisk samt solmogna frukter och grönsaker. ACANA är rik på protein, låg på kolhydrater samt helt spannmålsfri och innehåller en oöverträffad mångfald av färskt kött, fågel, fisk och vilt som levereras färska från vår region.

Aktivera koden SBONUS i Bonuscard-appen eller via webbkontot på bonuscard.com så får du 50 kr i rabatt på ditt första köp!

Rabatten kan nyttjas en gång på ett av de anslutna varumärkena Acana, Orijen, Eukanuba, Iams, CORE.

Som registrerad uppfödare i Bonuscard får du 15 % rabatt på varje köp av Acana kattmat.

Ansök om medlemskap i uppfödarklubben via Bonuscard-appen eller på bonuscard.com.
Läs om hur du går till väga i fliken nedanför.

1. Ladda ner Bonuscard-appen eller gå till Bonuscard.com.
2. Skapa konto och logga in.
3. Gå till Klubbmedlemskap i menyn i appen. Via webbkontot hittar du Klubbmedlemskap en bit ned på sidan
4. Fyll i formuläret för Uppfödare och skicka in.

Du får ett mail när din ansökan är godkänd och du kan direkt börja handla med din uppfödarrabatt på valfri Bonuscard-ansluten butik!

När du handlar uppger du i kassan att du är medlem i Bonuscard och visar din id-profil i appen eller anger ditt telefonnummer. Då registrerar butiken ditt köp och du kan se dina stämplar och hur mycket du har sparat – direkt i appen!

Appen

Bonuscard-appen hjälper dig att får bra översikt av dina förmåner och rabatter. Det är inget krav att ladda ner appen för att vara medlem men vi lovar att du kommer få en bättre upplevelse av Bonuscard om du gör det!