Acana Kattmat

PRISBELÖNT, BIOLOGISKT KORREKT KATTFODER

ACANA Regionals är biologiskt korrekt och gjort på Kanadas mest högkvalitativa och färskaste ingredienser och speglar vårt lokala arv och den mängd av genuin mat som kommer från västra Kanadas stora rancher, rika prärier, bördiga dalar och orörda vatten.

Fylld av gårdsuppfött kött, frigående fågel, redeslaggda ägg, vildfångad fisk samt solmogna frukter och grönsaker. ACANA är rik på protein, låg på kolhydrater samt helt spannmålsfri och innehåller en oöverträffad mångfald av färskt kött, fågel, fisk och vilt som levereras färska från vår region.

Aktivera koden SBONUS i Bonuscard-appen eller via webbkontot på bonuscard.com så får du 50 kr i rabatt på ditt första köp!

Rabatten kan nyttjas en gång på ett av de anslutna varumärkena Acana, Orijen, Eukanuba, Iams, CORE.

Som medlem i Bonuscard får du 25 % rabatt på var femte förpackning av Acana hund- eller kattmat.

Ett digitalt bonuskort startas automatiskt när du som medlem handlar i en Bonuscard-ansluten butik.
Allt du behöver göra är att visa din id-profil i appen eller uppge ditt telefonnummer så hittar de dig i medlemsdatabasen.

Bli medlem via Bonuscard-appen eller på bonuscard.com.

Medlemskapet är självklart kostnadsfritt och du blir medlem genom att ladda ner Bonuscard-appen eller via Bonuscard.com.

Såhär fungerar appen

Bonuscard-appen hjälper dig att får bra översikt av dina förmåner och rabatter. Det är inget krav att ladda ner appen för att vara medlem men vi lovar att du kommer få en bättre upplevelse av Bonuscard om du gör det!

Hitta butiker